Produktion og kvalitet

En af grundene til at vi har udviklet vores egne fuld spektret lys produkter i form af Viva-Lite® lyskilder, er at vi vil kontrollere produktkvaliteten og produktionsprocesserne direkte.

En højt specialiseret produktion som Viva-Lite® kræver de bedst mulige dele fra hele verden. Derfor er vi er nødt til at finde materialer og viden fra lande som Tyskland, Japan, Korea, Kina, USA og New Zealand, for at gøre Viva-Lite® til det høje kvalitets produkt, der forventes af os.


Derudover har vi en stærk forpligtelse over for vores miljømæssige og sociale mål.


Når man søger efter det bedste, må man starte med at sætte kvalitesniveauet højt

Vi gør os umage for at kontrollere ikke bare produktionsprocessen af Viva-Lite®, men også pakning og distribution.

 1. Vi bruger vores eget QC (kvalitetskontrol personale) til at kontrollere produktkvaliteten i produktionsfasen. Når først varen er blevet fremstillet, er det for sent at rette eventuelle fejl.
 2. Levetiden for produktet er ikke kun påvirket af hvem, hvordan eller hvor det er lavet, men også af hvordan det er transporteret og opbevaret. Af denne grund bruger vi speciel skånsom emballage for at sikre en sikker forsendelse af vores produkter.
 3. Vi ønsker at sikre, at vores partnere giver præcise og pålidelige oplysninger om vores produkter og fuld-spektret lys. Derfor bruger vi specialiseret emballage, betroede logistik og service centre og meget veluddannede og certificerede forhandlere.


Og selv om vi sigter mod at producere en overkommelig række fuld spektret belysnings produkter, vil vi være sikker på, at det aldrig vil ske på bekostning af kvaliteten af lyset eller de komponenter, der indgår i produktionen.."


Miljø og bæredygtighed

Ansvarlig optræden er vigtigt for os som globale borgere, og vi føler, det er vigtigt at gå forrest på disse områder:

 • Reduktion af stoffer som kviksølv (som i øjeblikket kræves til fremstilling af energisparepærer) til et absolut minimum og forpligte sig til at udvikle nye teknologier, der er kviksølv-fri
 • Designe produkter med en lav EMP stråling og høj afskærmnings effekt
 • Udvikling af ny teknologi til kompakte lysstofrør som er mere effektive og endnu mere energibesparende
 • Reducere emballering og affald ved hjælp af miljø venlige materialer og ved at fremme sikker genanvendelses metoder samt at være tilsluttet den nationale og internationale organisation for løsning af luftforureningen
 • Undgå unødvendige CO2-udledning ved intelligente it-baserede ordreløsninger, prognoser, optimering opbevaring, fremsendelse og lagerfaciliteter

Vi forsøger også at øge bevidstheden på områderne energibesparelse og forebyggelse af forurening teknologier. Vi støtter inititativer for beskytte og udvikle vores miljø


Sociale principper og værdier

Nogle af vores produkter er fremstillet i EU og andre i Asien - områder med vidt forskellige kulturer. På grund af disse forskelle i erhvervslivets miljøer og job politikker, er vi nødt til at komme med en bemærkning til nøje at følge vore sociale principper og vi arbejder kun med virksomheder, som støtter vores idealer.

Se de følgende billeder ,taget i vores produktion:


Giv tilbage

Virksomheder, der starter med en vision og som er blevet en succes ved at følge denne vision, drømmer om at give noget tilbage. I vores tilfælde støtter vi:

 • Forskning inden for lys og sundhed
 • Velgørende organisationer, der har miljø - eller sundhedsmæssige aspekter
 • nstitutter, der har en stærk social eller uddannelsesmæssig sammenhæng, såsom skoler, børnehaver, universiteter, hospitaler eller plejehjem

Klik her for at se projekter som vi støtter indtil nu...


Hvad nu?

Vi vil invitere dig til at prøve forskellen med Viva-Lite®, så du kan være med til at gøre vores verden bedre.

 

Why Shop with Us?

Internet Best-Price Guarantee:

If you find an identical real full spectrum light product (Viva-Lite® or from other brands) cheaper elsewhere on the internet, we will beat this price by 10% (same model & conditions). This offer may not be used between Viva-Lite websites from different countries.
30 Days Money-Back Guarantee:

Try it out - be happy - or get your money back! Applies for all Viva-Lite® branded products (not for items of other suppliers).
Secure Checkout Process:

Our 128 Bit SSL secure server certificate makes your online shopping safe and easy.

Missing a guarantee? Let us know...


Yes, we're certified


Latest Award or Nomination


Our Support goes to